Легендарният турски треньор и настоящ на Галатасарай Фатих Терим, известен като Императора, се похвали в социалните мрежи, че вече е преборил коронавируса. Само преди седмица 66-годишният спецаилист беше приет в истанбулска болница, но е изписан и вече е в своя дом при семейството си.

"Светът ще премине и този тест. Бог изпитва всеки от нас, нека даде тест на всеки според сърцето му. Аз ще науча много от своето изпитание. Ще оценявам повече живота, ще прекарвам повече време със семейството си и любимите си хора. Ще допринасям за спокойствието си като прощавам повече. Завърших лечението си в болницата и се прибирам вкъщи“, сподели Императора.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Благодаря на всички лекари и служители, на приятелите ми, които се молеха за мен. Благодаря на семейството ми, което бе до мен, изпълнено с търпение и надежда. Пазете се и взимайте мерки. Моля се за хората, които се борят с този вирус, и всички здравни работници, които посвещават живота си на нас. Изказвам своята благодарност към всички вас...", написа още Фатих Терим.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!