Треньорът на Милан Филипо Индзаги разкри с какво новият испански нападател на тима Фернандо Торес се различава от напусналия италиански национал Марио Балотели, преминал в Ливърпул през този трансферен прозорец. Очаква се Торес да дебютира с екипа на „росонерите” срещу Парма утре вече от 21:45 часа българско време.

„Марио искаше да получава топката на крак, докато Фернандо атакува празните пространства. Във всеки мач ще решавам на кого да гласувам доверие, като базирам избора си на формата и особеностите на нашия опонент. Не съм решил дали Торес ще стартира утре, но ще разбера от днешната тренировка. Същото важи и за Джакомо Бонавентура, който се намира в страхотна форма”, коментира Индзаги преди мача с „дуковете”.

„Торес впечатлява всички в тренировките, а така дава пример на останалите. Хонда се възстанови от дългото си пътуване от Япония тази седмица, най-вероятно ще го видите утре. Стефан Ел Шаарави обаче е аут. Схемата 4-3-3 ни дава добри предпоставки за отговор, макар че можем да промени системата в течение на мача. Ние сме отбор, който още се изгражда и трябва да гледаме както играта, така и резултатите”, допълни младият специалист.