Халфът на Барселона Андрес Иниеста обеща, че той и съотборниците му ще се борят за всички трофеи през този сезон, за да се реваншират на феновете за миналата кампания, в която каталунците не бяха много убедителни.

„Целите ни остават непроменени. Ще се борим за трофеи. Това е, което непрекъснато правим. Този път искаме да се реваншираме за миналия сезон, който не беше много добър именно откъм спечелени отличия. Трудно е да се даде оценка на изминаващата 2014 година, след като целите не са изпълнени. Нещата невинаги се получават така, както си ги планувал“, коментира халфът отминаващата година и целите за следващата.

„Атлетико (Мадрид) са настоящите носители на титлата. Мисля, че ще защитават отличието си до край. За Торес ще е добре да се завърне в отбора, който го изгради като футболист. Реал спечели много отличия през тази година. Това говори много за тях. Те ще се борят за титлата така, както и ние смятаме да го направим", продължи Иниеста за конкурентите на каталунците.

"Лео е моят номер 1 за „Златната топка”. Всеки си има мнение по темата. Този награда трябва да се дава не на този, който е спечелил най-много отличия, а на този, който просто е най-добър. За мен в момента това е Лео", категоричен е 30-годишният футболист по въпроса кой заслужава най-много „Златната топка” за 2014 година.