Защитникът на Интер Андреа Ранокиа по всяка вероятност ще пропусне предстоящото дерби с Милан в неделя. Централният бранител получи травма в коляното, а през следващите часове ще стане ясно по-точно състоянието му. Интер се класира на осминафиналите за Лига Европа, след като отстрани Клуж с общ резултат 5:0. Италианският тим спечели реванша с 3:0 в Румъния, а в първата среща беше победил с 2:0. На осминафиналите “нерадзурите” ще се изправят срещу Тотнъм, който елиминира Лион.

“За съжаление Ранокиа получи травма в коляното. На този етап не знаем дали ще играе срещу Милан. С него и без него обаче трябва да излезем на терена в неделя. Милан са в добра форма, но двубоят започва от 0:0. Ще говорим за шансовете си чак след последния съдийски сигнал", коментира треньорът на Интер Андреа Страмачони. Спецът пусна в игра срещу Клуж всичките си титуляри. Той изрази задоволство от играта и изразителната победа.

“Загубата от Фиорентина с 1:4 беше много тежка и успехът тази вечер е добър сигнал за нас. Антонио Касано свърши отлична работа и мисля, че навлиза в най-добрата си форма. Предстоят ни два мача с Тотнъм. Те са сериозен отбор, но ние сме Интер. Трябва да продължи максимално напред в турнира”, подчерта Страмачони.