Интер (Милано) спечели трофея "ТИМ" от традиционния предсезонен блицтурнир с отборите на Ювентус и Милан. "Нерадзурите" защитиха титлата си от миналия сезон, след като надиграха с 1:0 Юве и с 2:1 градския си съперник Милан, обръщайки мача от 0:1. Това е трети пореде успех тук за тима, който прибави осмото си отличие от тази надпревара и е рекордьор по този показател. Ел Шараарави вкара гола за Милан, а Гуарин и Паласио обърнаха мача.

Милан започна добре мача и в 16-ата минута Боатенг свали с глава един дълъг пас в наказателното поле, там Ел Шаарави се ориентира най-добре и успя да открадне топката и от близо да реализира за 1:0.

Интер обаче бързо стигна до равенството. В 29-ата минута Паласио центрира от дясно и Гуарин с глава отбеляза първия си гол с екипа на тима от идването си от Порто през януари.

Натискът на Интер се засилваше с всяка минута и в 34-ата Паласио бе изведен зад защитата, напредна и с премерен удар обърна нещата в полза на своя тим за 1:2, като също отбеляза първия си гол с черно-синята фланелка.