Интер обърна Сасуоло и победи с 2:1 като гост, въпреки че на почивката изоставаше в резултата. Големият обрат дойде след 57-ата минута, когато старши треньорът на Интер направи четворна смяна, а 60 секунди по-късно Джеко изравни. През първото полувреме Берарди бе отбелязал от дузпа, а победният гол също дойде от дузпа и бе дело на Лаутаро Мартинес.

Мачът започна с по една чудесна възможност и за двата отбора. Николо Барела и Грегъри Дефрел обаче пропуснаха ситуациите.

В 21-ата минута реферът отсъди дузпа в полза на домакините, след като Милан Шкиниар събори съперник. Доменико Берарди застана зад бялата точка и успя да реализира за 1:0.

До почивката Интер създаде две добри възможности, но не реализира.

Старши треньорът на Интер Симона Индзаги направи пълна промяна в своя отбор и в 57-ата минута направи 4 смени едновременно, което се вижда изключително рядко. Това явно даде резултат и само минута по-късно Интер изравни.

Иван Перешич центрира прекрасно в наказателното поле, където Един Джеко нанесе удар с глава и направи безпомощен Андреа Консигли за 1:1.

Интер обърна мача в 76-ата минута. Стражът на Сасоуло влезе грубо в краката на футболист на Интер и реферът отсъди дузпа. Лаутаро Мартинес се разписа за 2:1.

Само няколко минути по-късно обаче VAR не проработи в полза на Интер, който вкара трети гол, който не бе зачетен заради засада.

Интер е на второ място със 17 точки от 7 мача, докато лидер е Наполи с 18 точки от 6 мача. Сасуоло се намира на 13-ото място със 7 точки.