Интер победи Торино като гост с в двубой от 13-ия кръг на Серия "А". Срещата се игра при непрестанен дъжд, който влоши качеството на изпълненията от страна на играчите и в двата отбора. Все пак тимът от Милано се пригоди много по-добре и стигна до класически успех с голове на Лаутаро Мартинес, Стефан де Врай и Ромелу Лукаку.  Победата доближи „нерадзурите“ на точка от лидера в класирането Ювентус, който е с актив от 35.

Гостите стартираха по-добре в двубоя и още в 12-ата минута си осигуриха аванс в резултата. Вратарят на Торино Салваторе Сиригу  изпълни удар от вратата. Матиас Весино успя да скочи високо в центъра на терена и да вземе първа топка. Той с глава изведе Лаутаро Мартинес. Аржентинецът надбяга противниковите бранители и завърши за 1:0.

20 минути по-късно преднината на Интер бе удвоена. Кристиано Бираги намери със страхотно центриране от десния фланг Стефан де Врай в наказателното поле. Холандецът успя да се измъкне от защитата на домакините и да засече на втора греда за 2:0.

До почивката резултатът остана непроменен. 10 минути след подновяването на играта Ромелу Лукаку отбеляза за 3:0. Марсело Брозович се възползва по-най-добрия начин от наличното празно пространство, което бе оставено от защитата на Торино. Хърватинът с добър дрибъл се доближи до наказателното поле на опонента и пусна към Ромелу Лукаку. Белгийският нападател си спря топката и останал един срещу един със защитник отправи удар по земя, с който намери мрежата - 3:0.