Интер завърши 1:1 в гостуването на Монца от 4-ия кръг на Серия А, като двата гола в мача паднаха в последните 10 минути от редовното време, като първо Дани Мота се разписа за домакините, а Дензъл Дъмфрис изравни. С това равенство Интер вече има 8 точки на второто място във временното класиране, докато Монца е 15-и с 3 точки в актива си.

Мачът започна с шанс за гостите, но в 6-ата минута удар на Федерико Димарко от границата на наказателното поле мина покрай вратата.

Две минути по-късно той намери Лаутаро Мартинес, но той стреля над вратата.

В 26-ата минута двамата повториха комбинацията, но и този път аржентинецът не бе точен.

Точно преди изтичането на час игра с пропуски се отчетоха Кристиян Аслани, чийто удар бе блокиран, и Мехди Тареми, който пък стреля неточно.

Четвърт час преди края защитата на Монца забрави Давиде Фратези в наказателното поле и той получи топката, но я прати покрай десния страничен стълб.

Въпреки по-активната игра на „нерадзурите“, Монца успя да вкара в мрежата на шампиона в 82-ата минута. Армандо Ицо центрира в наказателното поле, където Дани Мота с глава порази мрежата на Ян Зомер.

Интер обаче, се вдигна и в 88-ата минута изравни чрез Дензъл Дъмфрис, който получи пас по конец от Карлос Аугусто, и вкара топката в опразнената врата на Монца.

В добавеното време на мача тимът на Симоне Индзаги упражни натиск, за да стигне до пълния обрат, но не успя и така мачът завърши без победител.