Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо е предложил оферта на стойност 50 милиона паунда за капитана на Арсенал Сеск Фабрегас, твърди в днешния си брой британският таблоид „Дейли Мейл”. Според изданието, „нерадзурите” са готови да се разделят с 30 милиона и Марио Балотели, който е оценяван на 20 милиона, за Фабрегас, който е трансферна цел на Барселона и Реал (Мадрид).

Испанският национал даде да се разбере, че ще напусне „Емирейтс”, ако „артилеристите” не започнат да печелят трофеи. Неговият контракт изтича през 2013 година, но според „Дейли Мейл” от ръководството на Арсенал са готови да му предложат нов договор със седмична заплата от 120 хиляди паунда, за да го убедят да остане за по-дълго.

Мениджърът Арсен Венгер от доста време е фен на Балотели, който влезе в остър конфликт с Моуриньо и след като позира с фланелката на Милан, едва ли вече има бъдеще в Интер. Освен Арсенал, Манчестър Сити и Челси също проявяват интерес към скандалния нападател. Към момента все още няма потвърждение от страна на двата клуба за офертата, но „Дейли Мейл” твърди, че тя е факт./БЛИЦ