Интер спечели 7-ото място на турнира "Гинес Интернешънъл Чемпиънс Къп", след като победи след дузпи Ювентус. Мачът се игра в Маями и завърши 1:1 в редовното време. При ударите от бялата точка пък се стигна до истинско надстрелване и "нерадзурите" спечелиха с 9:8.

Резултата бе открит в 37-ата минута, когато Гуарин стреля силно, Буфон не изби добре топката, тя попадна в Рики Алварес, който отблизо я довкара в мрежата.

В 44-ата минута Ювентус получи правото да изпълни дузпа за задържане на Мирко Вучинич в пеналта, а Артуро Видал хладнокръвно реализира от бялата точка и възстанови равенството.

През втората част не падна гол и се наложи победителят да бъде излъчен след изпълнение на дузпи. При първите два удара Джовинко и Гуарин пропуснаха, но след това почти всички играчи на терена застанаха зад бялата точка и успяха да се разпишат. Наложи се двата отбора да изпълнят по 10 дузпи преди да се стигне до пропуска на Маурисио Исла, а след него вратаря на Интер Карисо бе точен и донесе успеха на своя тим за крайното 9:8.

Стартови състави:
Ювентус: Буфон, Киелини, Касерес, Бонучи, Лихтщайнер, Маркизио, Асамоа, Пирло, Видал, Вучинич, Тевес
Интер: Ханданович, Кампаняро, Ранокия, Жуан, Нагатомо, Кузманович, Камбиасо, Гуарин, Перейра, Алварес, Паласио