ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бетис и Рома завършиха 1:1 в мач от група "С" на Лига Европа. Точката е достатъчна на севилци за гарантиране на класирането напред в турнира, докато битката между Лудогорец и "вълците" на Жозе Моуриньо за второто място се заплете още повече. 

Бетис събра 10 точки и е на върха, а шампионите на България и Рома имат по 4. Лудогорец има шанс да увеличи актива си тази вечер - в 22:00 часа стартира срещата с ХИК в Разград. Финландският шампион е последен с 1 точка.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

На мача в Севиля Серхио Каналес даде преднина на Бетис в 34-ата минута, а Андреа Белоти изравни в 56-ата.

Първото полувреме Бетис доминираше. Още в 4-ата избраниците на Мануел Пелегрини създадоха първата си сериозна ситуация пред вратата на гостите от Рим, но изстрел на Родри бе спасен с вещина от Руи Патрисио.

В 34-ата минута домакините материализираха превъзходството си и откриха резултата. Серхио Каналес стреля от границата на наказателното поле и след рикошет топката се озова във вратата на "вълците" - 1:0.

Рома обаче бързо се окопити и в края на полувремето можеше да изравни. Попадение на Андреа Белоти обаче не бе зачетено заради засада.

В 56-ата минута гостите за втори път поразиха вратата на Клаудио Браво и отново чрез Белоти. Първоначално и този гол не бе зачетен от съдията, който отсъди засада, но след разглеждане с ВАР се оказа, че всичко е според правилата и резултатът стана 1:1.

До края не падна ново попадение и срещата завърши при равенство. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа