Трансферната цел на ЦСКА Даниел Панку направи доста интересно изказване свързано с евентуалното му завръщане в Рапид (Букурещ). Румънският голаджия призна, че никога няма да се върне в отбора, докато президент е Джордже Копос. Панку трябваше да пристигне на преговори с ЦСКА вчера, но от “Армията” заявиха, че го чакат до петък.

Мениджърът Виктор Бекали призна, че Панку е постигнал договорка с ЦСКА и ще подпише договор в следващите няколко дни. "Говорихме няколко пъти с представители на българския клуб и мога да кажа, че е постигната договорка. Панку все още не е подписал договор, но това ще стане в следващите няколко дни", каза Бекали.

“Искам всички да знаят истината, защо никога няма да се върна в Рапид. Последният път, когато бях в тима – през 2008 година, президентът Копос не ми даде 75 000 евро. Трябваше да взема тези пари от една фирма, която обаче се оказа фалирала. Феновете трябва да знаят истината, защото те са тези, които са искали да се върна. Аз ви обичам и ще останете завинаги в сърцето ми, но искам да знаете какво направи въпросния Копос”, каза Панку пред “Про Спорт.ро”.

“Целият свят знае, че във всеки един отбор играя със сърце и давам всичко от себе си. Никога не съм взимал по 10 000 евро заплата, както се опитаха да изкарат някои медии. В Рапид (Букурещ) взимах най-малкото си възнаграждение в кариерата ми, но играх заради феновете”, завършва Панку./БЛИЦ