Испания постигна драматична победа в гостуването си на Грузия с 2:1. Домакините водеха след първата част, но допуснаха обрат в двубоя от група "В" на Световните квалификации за Катар 2022 година. 

Грузия нанесе своя удар в края на първото полувреме. Отар Китейшвили получи топката пред наказателното поле и я продължи наляво към Квича Кваратскелия, който влезе в пеналта и с хубав изстрел по диагонала успя да прониже Унай Симон - 1:0.

Испанците натиснаха и това даде резултат в 56-ата минута. Жорди Алба центрира отляво в наказателното поле, където Алваро Мората опита да отиграе топката с пета, но неуспешно. Кълбото обаче стигна до Феран Торес на далечната греда, а той нямаше как да сбърка от близка дистанция - 1:1.  

Испанците стигнаха до пълния обрат дълбоко в добавеното време на срещата. Алба намери Дани Олмо в половината на домакините, след което напредна и реши да пробва силен шут от голяма дистанция, който мина през ръцете на вратаря Лория и се озова в мрежата му, с което донесе крайния успех на иберийците.