Голямата звезда на Бока Хуниорс Карлос Тевес и феновете на аржентинския гранд със сигурност ще помнят дълго неделната вечер, в която тимът победи с 4:1 Колон пред препълнените трибуни на "Ла Бомбонера". Моментът беше много емоционален, подплатен със сълзи, а причината за това бе сбогуването на голмайстора с родния му клуб. Както вече стана ясно, Тевес е изкушаван от Шанхай Шенхуа с умопомрачителната оферта от 40 милиона евро на сезон и се очаква да заиграе в Китай.  

По време на мача на Бока с Колон, спечелен с 4:1, феновете не престанаха да скандират името на Тевес, умолявайки го да остане в клуба. От трибуните още преди началото на срещата се пееше "Олеле, олала, Карлитос е на Бока и от Бока няма да си тръгне!".

32-годишният нападател беше заменен в 90-ата минута, след като успя да вкара един гол. При напускането му овациите бяха още по-бурни, а привърженик успя да преодолее препятствията, слезе на терена и падна на колене пред голмайстора. Това разчувства още повече Тевес, който трудно сдържаше емоциите си и се разплака. Плачеха и феновете, плачеше "Ла Бонбонера". Това е истинската любов...