Момче от кюрдски произход осъществи мечтата си по време на двубоя от Шампионската лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Ювентус, игран на митичния "Олд Трафорд".

Дилман е родом от Манчестър, а негово действие по време на двубоя се превърна в сензация в нета.

Фенът на Роналдо нахлу на терена по време на двубоя и пожела да си направи селфи със своя идол. Интересното в случая бе, че португалецът сам поиска да застане до своя фен и да се щракне, въпреки че той вече бе спипан от охраната.

"Когато Роналдо и съотборниците му аплодираха феновете, видях възможност да отида при него и просто го направих. Един полицай ме хвана, но Роналдо му каза да ме пусне и ме попита какво искам. Казах му, че съм му голям фен, много го обичам и искам да си направим селфи. Той се съгласи, взе ми телефона и се снимахме", разказва Дилман.

Той разбира се не си тръгва от "Олд Трафорд" без наказание. Заради нахлуването на терена, няма да може да посещава стадиона в следващите 10 месеца.

"Не ме интересува! Не мислех какви ще са последствията. Просто исках да се снимам с любимеца си!", комнтира той пред Kurdistan24.net.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@cristiano ???? @dilmancr.7 #cristianoronaldo #ronaldo #dilmancr7

A post shared by CD7 (@dilmancr.7) on