В огнен ад попадна заразен с COVID-19 футболист. Той е бил спасен с помощта на пожарникари, които са успели да го свалят от перваза на 11-ия етаж на хотел.

21-годишният Франсиско Дуарте е играч на уругвайския Рентистас. При пристигането на отбора в Буенос Айрес за мача срещу Расинг от турнира Копа Либертадорес се оказва, че той е заразен с коронавирус, както и съотборниците му Андрес Родалес и Дамиан Малречауфе, .

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Заради това тримата са изолирани в отделни стаи на 11-ия етаж на хотела, в който е настанен отборът им. В един момент в стаята на Дуарте пламва огън. Пламъците бързо обхващат помещението и футболистът няма къде да се скрие. Затова застава на перваза от външната страна на прозореца, тъй като няма тераса.

За да спасят младия футболист от огнения ад, служителите на хотела и управата на Рентистас се обръщат към противопожарната служба. Изпратен е специален екип, който с помощта на специализирана техника сваля Франсиско Дуарте.

Самият футболист е в добро състояние, въпреки преживения шок и заразяването с COVID-19. За момента няма усложнения. Също без симптоми на коронавируса са Родалес и Малречауфе.