Англия размаза като гост аутсайдера Сан Марино с 10:0 и записа най-голямата си победа в каквито и да е било квалификации, финиширайки на първото място в група "I" и класирайки се за Мондиал 2022 в Катар. "Трите лъва" завършиха на шест точки пред отбора на Полша, който тази вечер загуби от Унгария с 1:2 и ще играе на бараж. 

Хари Магуайър (6) стартира головата фиеста, продължена с автогол в 15-ата минута на Фабри. След това Хари Кейн (27-дузпа, 31, 39-дузпа, 42) вкара четири гола за 15 минути и записа два рекорда. Първото му попадение бе под №13 за него с екипа на Англия в рамките на календарната година, което никой не бе правил до този момент. 

До момента нападателят на Тотнъм делеше първата позиция в тази класация с Джордж Хилсдън (1908 г.) и Дикси Дийн (1927 г.). С четвъртия си гол пък Кейн изравни легендата Гари Линекер по брой голове за национално отбор - 48.

След почивката Емил Смит Роу (58) отбеляза дебютния си гол с екипа на Англия, а в 67-ата минута Роси от домакините бе изгонен с втори жълт и червен картон. Тайрън Мингс (69), Тами Ейбрахам (78) и Букайо Сака (79) направиха двуцифрена разликата в полза на "трите лъва", които до края на мача намалиха оборотите. В 82-рата минута ново попадение на Ейбрахам бе отменено заради спорно нарушение в атака.

В другите срещи от тази група Албания надви у дома Андора с 1:0, а резервите на Полша загубиха на свой терен от Унгария с 1:2.

Така Англия завърши на първото място с 26 точки пред Полша с 20, Албания с 18, Унгария със 17 и Андроа с 6. Сан Марино не спечели нито една точка.