ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Италия надви Англия с 1:0 в Милано и изпрати "трите лъва" директно в Лига B на турнира Лигата на нациите. След поражението англичаните остават последни в група 3 на Лига А с 2 точки, докато „адзурите“ са втори с 8 точки.

Домакините имаха първата възможност, след като Джанлука Скамака засече центриране в наказателното поле, но неговият удар бе спасен от вратаря Ник Поуп. В 37-ата минута Джуд Белингам си освободи пространство чрез добър дрибъл и шутира, а Джанлуиджи Донарума обаче внимаваше и отрази.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В 68-ата минута Леандро Бонучи подаде топката към Джакомо Распадори, който шутира в горния ляв ъгъл на вратата и вкара единствения гол.

Джак Грийлиш пропиля златна възможност да изравни в 77-ата минута, след като ударът му бе отразен от Донарума, а няколко секунди по-късно Хари Кейн стреля от малък ъгъл на два пъти и вратарят се намеси с вещина.

Федерико Димарко можеше да реши всичко в 86-ата минута, но неговият удар прати топката в десния страничен стълб.

В същото време Унгария шокира Германия с 1:0 в Лайпциг и оглавява групата с 10 точки, като има с 2 повече от Италия.

Маджарите бяха сочени за абсолютен аутсайдер в компанията на Германия, Италия и Англия, но са лидери кръг преди края след гола на Адам Шалай (18), който се оттегля от националния отбор след септемврийската пауза.

В 53-ата минута гол на Тимо Вернер за Германия не бе зачетен заради засада, а в 72-ата минута пред Мартин Адам се откри отлична възможност да реши всичко, но Тер Щеген реагира отлично и предотврати гола.

В 86-ата минута Ласло Клайнхайслер пропусна обещаваща възможност, след като Тер Щеген спаси удара му от границата на наказателното поле. Минута по-късно Йошуа Кимих прополя отличен шанс за Бундестима и прати отбита топка в близост до дясната греда.

Германците са трети в групата с 6 точки и на 4 пред Англия преди визитата на "Уембли" в последния кръг. В другата среща Италия ще гостува на лидера Унгария.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК