Христо Стоичков се срещна с топ покупката на Барселона Роберт Левандовски. Полякът се присъедини към предсезоното турне на тима в Маями, където рано тази сутрин българско време завърши контролата с местния Интер.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Добре дошъл в нашия клуб, Роберт! Пожелавам ти от цялата си душа да вкараш много голове и да спечелиш много трофеи с отбора на сърцето ми”, написа Камата под снимка с Левандовски в Инстаграм.

Стоичков ще коментира двубоя за телевизията, в която работи. Пред неговия поглед Барса летеше, газейки Интер (Маями) с 6:0.
Над всички беше купеният от Лийдс бразилец Рафиня, който вкара гол и даде две асистенции още до почивката.

Другите попадения за испанския гранд отбелязаха Пиер-Емерик Обамеянг, Ансу Фати, Гави, Мемфис Депай и Усман Дембеле. Домакините, начело на които е бившият английски национал Фил Невил, бяха много далеч от истината.

Барселона беше без старши треньора си Чави Ернандес, който не получи виза от американските власти. Той обаче е очакван още днес да се присъедини към тима и да седне на скамейката за предстоящото шоу с Реал Мадрид в Лас Вегас в нощта на събота срещу неделя.

Дебют като титуляри записаха други две от новите попълнения - Андреас Кристенсен и Рафиня. Левандовски само изгледа двубоя от  трибуните.

Атаката на Интер Маями беше водена от бившия ас на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и американеца с български корени Индиана Василев. Сред резервите личеше името на сина на Дейвид Бекъм - Ромео, който влезе в края на срещата.