Българският национал и бранител на Партизан Иван Иванов заяви, че е обиден на шефовете на сръбския шампион, които отказват да го продадат, въпреки че са обещали да го направят при добри оферти.

Както е известно, сериозен интерес към българина проявява швейцарския шампион Базел, но „гробарите” искат да го задържат в Белград.

„С поведението и представянето си през последните две години заслужих клубът да постъпи коректно спрямо мен. Отдавна казах, че искам да сменя обстановката. Ръководството имаше достатъчно време да ми намери заместник. Ето, например Воислав Станкович може да ме замести достойно. Тренирам с него всеки ден и знам, че е добър защитник", сподели Русия.

Иван Иванов замина с Партизан за Ереван, където сръбският шампион ще гостува на местния Ширак утре вечер в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Ако бранителят влезе в игра срещу Ширак, шансовете му за трансфер в Базел ще намалеят значително.

"Няма проблем да играя в Армения, но усещам, че не съм същият Иван Иванов, който феновете са свикнали да виждат. Мислите ми са на друго място. Базел иска защитник веднага. Ако се класират в Шампионската лига, вече няма да имат нужда от нов играч", допълни българският бранител, играл още за ЦСКА (София), Локо (Пд) и руския Алания.