Българският национал Иван Иванов отново прояви героизъм и игра в мач на Партизан, само дни след смъртта на майка си. Юношата на ЦСКА дори днес вкара едно от попаденията при категоричния успех с 4:1 в гостуването на Рад Београд в срещата от 21-ия кръг на сръбския шампионат.

Иванов откри резултата още в 5-ата минута, а радостта му беше примесена и с печал, тъй като той показа фланелка под официалния си екип, на която беше изобразен лика на майка му, починала миналата седмица. Тогава защитникът научи трагичната вест само часове преди мача с Хайдук (Кула), но стисна зъби и излезе на терена, след което се прибра в България за погребението. И в днешното гостуване в Белград Ванката прояви героизъм, като игра на висота и успя да открие резултата в полза на Партизан. В 5-ата минута Иванов получи топката в наказателното поле на домакините и от десетина метра я изпрати неспасяемо в мрежата.
2_27.jpg

С 2 гола за Партизан се отчете 28-годишният сенегалец Ламин Диара, който през зимата беше пред трансфер в "Левски". Едно попадение вкара и Стефан Бабови.

След успеха Партизан остава на върха в сръбския шампионат с 56 точки, Рад Београд е на 10-ата позиция, а втори с 47 и мач по-малко е Цървена звезда.