Българският полузащитник Иван Русев вкара единственото попадение за Докса (Драма) при успеха над Визас Мегарон в среща от 35-ия кръг на гръцката Втора лига. Русев, който е и капитан на тима си, се разписа в 89-ата минута от дузпа и остави живи надеждите за достигане до плейофите и евентуална промоция в Суперлигата.

Успехът бе напълно заслужено предвид тоталното превъзходство на отбора срещу застрашения от изпадане съперник. Преди почивката след центриране на Иван Русев от фаул Алексис Бицаку с глава уцели страничната греда. Докса заема 10-о място в класирането, на 6 точки от Ники Волос- последен в зоната на плейофите.

Пълни 90 минути за Пансерайкос игра Йордан Тодоров, като бившия футболист на Черноморец, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) застана като десен бек при успеха с 3:0 над Пиерикос. Данчо Тодоров дори се превърна в най-важната фигура за домакините, след като откри резултата в 35-ата минута с удар по земята от 10 метра. След него Александър Симич и Алексис Контос оформиха крайния резултат през втората част. За Тодоров това е втори гол в 28 мача през сезона за лъвовете от Серес. След 35 кръга Пансерайкос е на 8-о място с 59 точки, само на 1 от плейофите за промоция.