Доскорошният вратар на националния ни отбор Димитър Иванков реализира поредния си гол. Стражът се разписа за победата с 2:0 на Бурсаспор срещу Кайзериспор в мач от 32-ия кръг на турската Суперлига. Митко бе точен от дузпа за крайното 2:0 в 37-ата минута, а преди него резултатът откри Бахадир в 22-ата минута. Така Иванков вече има 40 гола на сметката си, а с днешния успех Бурсаспор вече е сигурен участник в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Фенербахче обаче също постигна успех - с 2:0 като домакин срещу Ескишехирспор. Така Фенерите остават лидери в класирането със 70 точки. На второ място е Бурсаспор с 69, трети е Галатасарай с 64, който днес надви като гост с 1:0 Истанбул ББ.

До края на първенството в южната ни съседка остават два кръга. В следващия кръг Иванков и Бурсаспор взимат три точки от служебното 3:0 срещу извадения от елита Анкараспор. В последния кръг приемат Бешикташ. Фенербахче гостуват в следващия кръг на Анкарагюджю, а в последния 32-и кръг приемат Трабзонспор./БЛИЦ