Защитникът на Челси Бранислав Иванович определи сезона за тима като пълен провал. Той обаче не е загубил надежда, че лондончани ще намерят сили да излязат от тази тежка ситуация. Утре Челси излиза срещу Манчестър Юнайтед в мач от ФА къп и именно тази среща може да възроди “сините”.

“Не играем на нивото на което можем и което е нормално за нас. Трябва много бързо да го променим и да се стегнем. Времето ни изтича и ако искаме да завършим сезона по нормален начин трябва да се стегнем, да вложим повече борбен дух и да покажем класа на терена”, коментира защитникът на Челси.

Според него отборът все още не е загубил шанс за достойно представяне.

“Бяхме в същата ситуация и миналия сезон. Сега просто трябва да направим това, което и тогава. Но трябва да се стегнем бързо, защото всеки следващ мач за нас е все по-труден. И нещата не опират само до борбения дух. Има и куп други неща за промяна. Честно казано, всеки от нас играчите трябва да се промени. Виждате, че изоставаме на 19 точки от Юнайтед. Това най-ясно показва, че сезонът за нас е провал и всеки трябва да помисли над този факт”, допълни Иванович.

“Първият тест за нас е утре срещу Юнайтед. Трябва да се стегнем, да излезем по-мотивирани и да победим. След провала в Букурещ имаме нужда от това. Имахме два дни по-малко за възстановяване от Юнайтед, но това не може да ни е оправдание. Искаме ФА Къп и трябва да победим”, завърши Иванович.