Българският национал Ивелин Попов игра 66 минути за победата на Газиантепспор срещу Бурсаспор с 2:0 при гостуване от 34-ия кръг на турската Суперлига. Бившият нападател на Литекс започна като титуляр, но бе сменен в 66-ата минута от халфа Тургут Шахин. В 55-ата минута Мухамет Демир откри резултата за Газиантепспор, а Дженк Тосун оформи крайното 2:0 с попадение в 83-ата минута. След успеха си Газиантепспор се изкачи на 10-о място във временното класиране и само една зад Бурсаспор и Генчлербирлиги.

Друг български нападател Спас Делев игра цял мач за Мерсин при загубата с 0:2 от Ескишехирспор. Диоманси Камара (20) и Родриго Тейо (37) вкараха двата гола за домакините през първото полувреме, с което оставиха отбора на Делев на 13-о място с 42 точки и 6 над изпадащите.

Бранителят Веселин Минев пък игра цял мач при загубата на Анталияспор от Фенербахче с 0:2. Попаденията за домакините от Истанбул вкараха Муса Соу (62) и Анри Биенвеню (72). Така Анталияспор остана на 15-о място с 39 пункта и на 3 точки над чертата.

Истанбул ББ победи с 1:0 Генчлербирлиги, а в състава на домакините започнаха бившите играчи на Литекс - Том и Дока. Те не успяха да се разпишат, но вместо тях това направи Пиер Уебо в 75-та минута.