Капитанът на България и Кубан (Краснодар) Ивелин Попов коментира целите на руския тим в първенството и купата на страната. 27-годишният футболист заяви, че всички в тима искат участие в Лига Европа догодина и добави, че се чувства добре след операцията на скулата, която претърпя.

„Провеждаме качествена подготовка за турнира за Купата на Русия, защото се отнасяме много сериозно към този турнир. Той е важен за нас. За Тосно мога да каже, че е добър отбор, който играе добре в първенството. Треньор там е Николай Костов, който е българин и се познаваме с него. Предстои ни труден мач“, коментира Попов предстоящия двубой за Купата на Русия срещу Тосно.

„Нашата главна цел е да играем в Лига Европа през следващия сезон. Ще се постараем да спечелим мястото си в турнира чрез шампионата, но и чрез Купата. Да, след възобновяването на първенството и паузата за националите, ние не показваме уверена игра и загубихме важни точки. Класирането ни в момента не е много лошо и ще се постараем в следващия мач да се представим на ниво. Освен това, по време на паузата много от футболистите ни бяха в своите национални тимове. Пропътуваха много километри и играха допълнително и мисля, че това също оказа влияние“, завърши Попов пред „Спорт Експрес”.