ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Ивелин Попов загуби българското дерби на 5 кръг на руската Премиер лига, след като Кубан загуби с 0:1 гостуването си на ЦСКА (Москва).
 
Попов игра цял мач за гостите от Краснодар и създаде доста проблеми за защитата на “армейците”. Негов удар беше избит от голлинията. Руският национален вратар Игор Акинфеев на няколко пъти с добри намеси спираше ударите на българина. В 70-ата минута съдията Алексей Есков са затвори очите за груб фаул на Георги Шченников срещу Ивелин Попов.
 
Българският талант Георги Миланов дебютира в руското първенство. Той се появи в добавеното време на мача като тактическа смяна на мястото на Кейсуке Хонда. Единственото попадение в мача беше реализирано от Ахмед Муса в 11-ата минута, когато нигериецът простреля Александър Беленов с удар от наказателното поле.

Успехът изкачи ЦСКА (Москва) на първо място в класирането с 11 точки без загуба от началото на сезона, докато Кубан е на девета позиция с 6 точки.
 
РУСИЯ, ПРЕМИЕР ЛИГА, 5 КРЪГ
От 17 август (събота)
Урал – Амкар 0:0
Зенит – Анжи 3:0
Терек – Локомонив (Москва) 0:1
От 18 август (неделя)
ЦСКА (Москва) – Кубан 1:0
 
ПРЕДСТОЯЩИ
На 18 август (неделя): Спартак (Москва) – Рубин, Криля советов – Том, Краснодар – Динамо (Москва)
На 19 август (понеделник): Ростов – Волга
 
КЛАСИРАНЕ: 1.ЦСКА (МОСКВА) 11 точки, 2.Спартак (Москва) 10 т., 3.Зенит 10 т., 4.Ростов 10 т., 5.Локомотив (Москва) 10 т. и др.