Изгоненият от „Левски“ Славиша Йоканович пое известният някога английски Уотфорд, а догодина има реални шансoве на да бъде мениджър във Висшата лига. Клубът е на трето място в класирането в Чемпиъншип, а амбициите са да влезе в английския елит. Уотфорд е с 21 точки, колкото имат и първите два тима в класирането.

Йоканович заменя на поста подалия оставка Били Маккинли и ще бъде четвъртият мениджър на тима в рамките на шест седмици.

Славиша Йоканович застана начело на „Левски“ през юли 2013 година, когато управлението на тима бе в ръцете на Наско Сираков и Иво Тонев. През октомври той бе освободен от поста заради лоши резултати. Йоканович успя да спечели на своя страна всички привърженици на „сините“, но резултати не бяха добри. Гневът от уволнението му пък се стовари върху Ивайло Петев и Наско Сираков. Първият бе позорно съблечен при представянето му като наследник на Йоканович, а Сираков си стегна багажа от „Георги Аспарухов“.

БЛИЦ припомня, че през есента на 1983 година Уотфорд отстрани "Левски" в турнира за Купата на УЕФА след два драматични двубоя. Първият мач на Острова завърши 1:1, а на реванша "стършелите" спечелиха с 3:1 след продължения.