Ирландският нападател Килиън Шеридън, който разтрогна договора си с ЦСКА, заби два гола за Килмарнък при ремито (3:3) срещу Дънди Юнайтед в мач от 14-ия кръг на шотландската Висша лига.

Таранът откри в 9-ата минута, а в 30-ата удвои преднината на своите. Веднага след почивката Макейл-Стивън намали, но Хефернън (53) отново изведе гостите с два гола напред – 1:3. С дубъл на Джоната Дейли все пак Дънди се спаси от загуба. Изравнителното попадение падна във 2-ата минута на добавеното време. След този мач Килмарнък е на пето място с 19 точки, с пет по-малко от лидера Хибърниън.

Преди визитата в Дънди Шеридън говори пред "Дейли Рекърд" за амбициите си с новия си тим, с който подписа преди месец. Той вече има шест попадения за Кили.

"Целта ми е да играя с постоянно ниво, а не да редувам силни със слаби мачове. Голямата ми цел е отново да си опитам късмета в чужбина. Няма да бързам, искам да изкарам и пролетния полусезон в Шотландия и едва през лятото ще видя какви предложения за наем ще получа", каза Шеридън.