Цяла Англия се смее на историята за футболиста на деветодивизионния Кройдън Люис Блейк, получил червен картон заради липсата на долно бельо.

В предварителните квалификации за турнира ФА Къп през миналия уикенд 21-годишният футболист влязъл на полувремето като резерва за Кройдън Атлетик при визитата на Колиърс Ууд Юнайтед и играл 15 минути, докато съдията не забелязал, че долното бельо на Блейк не пасва с футболните му шорти. То било твърде дълго, твърде тъмно и се виждало от далеч. Според рефера футболистът не можел да продължи така и го пратил в съблекалнята да се преоблече.

За нещастие Блейк не намерил друго бельо в гардероба си и взел умното решение да се върне на терена само по шорти без долни гащи. Преди да го допусне в игра обаче, съдията решил да направи проверка на бельото на играча и му заповядал да си свали шортите. Фатална грешка, довела до изгонване. Реферът бил толкова ужасен от голите факти, че веднага извадил червения картон. Блейк стоял там със смъкнати шорти

„Бях тотално шокиран и ядосан. Как бих могъл да му докажа, че вече не нося черното долно бельо?”, пита Блейк, чийто отбор загуби с 2:6 и отпадна от най-старата надпревара на Острова. Впоследствие Люис Блейк бе наказан от ФА за 3 срещи заради червения си картон.