Броени часове остават до изпращането на 2018 година. Сбогуваме се с 365 дни, които бяха богати на футболни емоции. Видяхме короноването на нов световен шампион - Франция. Хърватският гений Лука Модрич разби монопола на Лионел Меси и Кристиано Роналдо върху наградите за най-добър футболист на годината. Реал (Мадрид) потвърди мнението, че Шампионската лига и КЕШ са създадени именно за него.

През 2018 година се наслаждавахме на невероятни футболни мачове, обрати, изненадващи победи и провали, гениални финтове и подавания, но и на изключително красиви голове. За всеки ден от годината може да се изберат поне десет прекрасни попадения. Незабравими остават задните ножици на Кристиано Роналдо (срещу Ювентус) и на Гарет Бейл (на финала на Шампионската лига срещу Ливърпул), тупалката на френския защитник Бенжамен Павар срещу Аржентина на Мондиал 2018, прецизното изпълнение на Мохамед Салах от корнер с екипа на Египет.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Изреждането може да продължи до безкрай. Думите обаче в повечето случаи са бедни да опишат емоциите и възприятията на очите. Затова ви предлагаме една подборка от Топ 100 на най-красивите голове на 2018 година. За всяко едно попадение е написано името на голмайстора и отбора, в който играе. Вероятно голяма част от тези попадения сте забравили, други не сте виждали, а някои ще остават завинаги в спомените ви.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ЧАСТ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ГОЛОВЕ НА 2018 ГОДИНА