През тази седмица се състоя премиерата на документалния филм на „Нетфлик“, проследяващ отблизо Манчестър Сити през сезон 2023/23, когато тимът спечели требъл.

В една от най-интригуващите части зрителите може да видят гнева на мениджъра Пеп Гуардиола при загубата от Саутхемхтън с 0:2 за Купата на Лигата на 11 януари 2023 г. Тогава испанецът нахлува бесен в съблекалнята и започва да се кара на играчите си.

„Дайте ми обяснение за случилото се днес. Кажете ми! Мислите ли, че това е нормално? Начинът, по който играхте!? Винаги се случват грешки на терена, но това беше невъобразимо. Никой не игра както трябва. Честно, мислите ли, че представянето ви кореспондира на изискванията на нашия клуб“, започва Гуардиола, докато играчите го слушат безмълвни.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Хората пътуват, за да ви гледат, а нямат пари да си платят парното у дома. Въпреки това са на стадиона, за да ви подкрепят. А вие как им се отплащате? Мислите ли, че това е нормално? Леле... Моят отбор не може да се представя така. Ще бъде провал, ако се продължава така. Голям проблем ще стане, а аз не приемам подобни неща“, продължава да беснее испанецът.

След това мениджърът на „гражданите“ напуска съблекалнята бесен, тръшвайки вратата след себе си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!