Известният американски рапър Джей-Зи изпревари конкуренцията и подписа договор с младия талант на Челси Рийс Джеймс. Популярният музикант, който е съпруг на певицата Бийонсе, има собствена мениджърска агенция, представляваща големи спортисти.

Неговата компания „Рок Нейшън Спортс“ парафира не само с 19-годишния защитник на „сините“, но и с почти цялото му семейство. Оттук-насетне от компанията на Джей-Зи ще бъдат представлявани още сестра му Лорин (футболистка на Манчестър Юнайед) и баща им Найджъл, който има собствена футболна школа.

Мениджърската агенция на американския рапър ще се грижи не само за изгодните лични договори на семейството на Рийс Джеймс, но и ще отговаря за техните търговски, имиджови и медийни права. Освен това ще изготви стратегия за създаване на собствена търговска марка.

Сред известните футболисти, клиенти на „Рок Нейшън Спортс“, са Джером Боатенг (Байерн), Ромелу Лукаку (Интер), Кевин де Бройне (Манчестър Сити), Ерик Байи (Манчестър Юнайтед) и Аксел Витсел (Борусия Дортмунд).

Рийс Джеймс (вляво) със съсобственика на „Рок Нейшън Спортс“ Хуан Перес