Треньорът на Болоня Синиша Михайлович съобщи, че отново трябва да се бори с коварната болест - левкемия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Посъветваха ме да премина нов курс на терапия, която може да помогне да се унищожи болестта в зародиш. За съжаление болестта реши да се завърне и да се срещне с мен. Готов съм да ѝ преподам нов урок", коментира Михайлович пред италианските медии.

"Животът е такъв, има върхове и падения, но човек винаги трябва да намира сили, за да се справи. В началото на следващата седмица ще бъда в болница. В сигурни ръце съм. Сега, за разлика от това, което беше преди две години и половина, съм спокоен. Ситуацията е различна, ще се справя с нея бързо. Ще направя всичко възможно да се завърна възможно най-скоро, но ще се наложи да пропусна няколко мача", добави той.

"Подготвил съм се да следя мачовете и тренировките на играчите. Уверен съм, че играчите няма да ме подведат. Искам да помоля феновете на Болоня да бъдат зад тях и да ги подкрепят", каза още специалистът.

През юли 2019 година Михайлович съобщи, че е диагностициран с левкемия. Сръбският специалист премина през няколко курса на химиотерапия и трансплантация на костен мозък. В началото на май 2020 година той беше изписан от болницата и се завърна към футбола.

53-годишният Михайлович е начело на Болоня от 2019 година.