ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Eдин от най-успешните марокански треньори в последните години Хишам Жадран се похвали в профила си в социалните мрежи, че се е срещнал супер-случайно с българската мега звезда Христо Стоичков.

И двамата са ангажирани като медийни консултанти и анализатори за различни телевизии, като срещата им е била на мача Испания – Мароко от осминафиналите на Световното първенство в Катар. Мачът се проведе във вторник и завърши с успех на мароканците с 3:0 след дузпи и нулево равенство в редовното време и продълженията.

Хишам Жадран пише в профила си в интернет, че мачът му е донесъл двойна радост – победата на мароканците и срещата му със Стоичков. Самият той има и мароканско, и испанско гражданство, като футболист е играл за Логронес. Най-големият му успех като треньор е спечелената Африканска Шампионска лига с отбора на Раджа Казабланка през 2006-а година.

"Огромна радост е да изживееш такъв мач от световното първенство. Истински футбол, спортен дух, страст и уважение - чувства, които насърчаваме чрез националните си отбори. Но истинското удоволствие за мене е да срещна бившия футболист на Барселона, моят любим футболист в Примера дивисион – Христо Стоичков", пише Хишам Жадран в профила си.