По време на 15-часовата операция по издирване на самолета, с който е летял нападателят на Кардиф Емилиано Сала, въздушните и плавателни съдове на Великобритания и Франция са открили няколко плаващи предмета в Ламанша. Към момента обаче произходът им остава неустановен.Това става ясно от съобщение, публикувано от полицията на остров Гърнси в Туитър. 

Зловещо! Звездата с рекорден трансфер във Висшата лига споделил притеснен пред свой съотборник, че самолетът... (КАРТА)

„Не можахме да потвърдим дали те имат някаква връзка с изчезналия самолет. Не успяхме да открием следи и от хората, които са пътували с него. Ако машината се е приземила върху водата, шансовете пътниците да са останали живи, са минимални”, посочват още от полицията. 

По залез слънце операцията по издирването на изчезналата от радарите машина Piper Malibu бе преустановена. Очаква се в сряда сутринта да стартира отново. Не е изключено обаче да бъде взето извънредно решение издирването да продължи и през нощта. 

Властите с шокираща новина за изчезналия самолет с рекордно скъп футболист!

Припомняме, че на 21 януари над Ламанша малък самолет, летящ от Нант към Кардиф, изчезна от радарите. По предварителни данни, на борда му са пътували двама души. Единият от тях е бил новото попълнение на Кардиф Емилиано Сала. Договорът на 28-годишния аржентинец е до лятото на 2022 година.  

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!