ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният шампион с Франция от 2018 година Пол Погба е дал положителна проба за тестостерон при стандартен допинг тест, гръмнаха медиите в Италия. Той е бил направен след мача на Ювентус с Удинезе този сезон.

Двубоят от Серия "А" завърши 3:0 за „бианконерите“ на „Дачия Арена“ в Удине на 20 август. Погба остана на пейката през цялото време. Той влезе в игра за кратко като резерва в следващите два кръга срещу Болоня и Емполи.

Независимо от това, 30-годишният Погба беше един от играчите, избрани на случаен принцип да преминат допинг проверка, след което бе съобщено, че има повишени нива на тестостерон.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Предстои отварянето на "Б" пробата. Ако и тя е положителна, това може да доведе до наказание за Погба със спиране на състезателните права от 2 до 4 години.

Френската звезда се завърна в Ювентус през миналия сезон, но почти не игра заради контузии, като записа участие в само 6 мача. Привличането му от Манчестър Юнайтед засега изглежда голяма грешка за "бианконерите", с които има договор до 2026 г.

Припомняме, че звездата на ЦСКА Георги Йомов беше лишен от състезателни права за 4 години заради употреба на допинг, след като даде положителна проба за наличие на забраненото вещество дехидрохлорметилтестостерон след мача срещу Македония Гьорче Петров в първия предварителен кръг в Лигата на конференциите на 28 юли миналата година.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!