ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Инспектори на УЕФА са преобърнали наопаки офисите на Байерн в клубните канцеларии на „Зебенер Щрасе“ в Мюнхен, съобщава „Билд“. Проверените са абсолютно всички договори на баварците. Целта на инспекцията е била да установи дали германският шампион не прикрива финансови операции и дали всичко отговаря на новите регулации на европейската футболна централа.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Да, хората на УЕФА бяха тук. Прегледаха абсолютно всички наши договори. Не само свързаните с играчите. Обстойно провериха цялата документация за спонсорски договори, заплати на всички служители, счетоводния баланс, дори книжата за амортизация на активите. Целта им беше да проверят дали не укриваме някакво странично финансиране. Предоставихме на инспекторите неограничен достъп до цялата ни документална история. Според мен това е отлична инициатива на УЕФА, която ще провери по същия начин всички клубове“, обяви изпълнителният директор на Байерн Ян-Кристиан Дреесен.

„Много се надявам, че новите финансови правила на УЕФА ще бъдат по-ефективни от стария финансов феърплей. Проверяват се приходите и разходите от всякакво естество, включително консултантски услуги. За мен подходът е правилен, а всички наказания ще бъдат заслужени – дори изваждането от евротурнирите“, допълни 55-годишният шеф на баварците.