Преди седмица бразилската звезда на Реал (Мадрид) Кака се завърна в игра след повече от месец отсъствие от терените заради травма. Направи го с победен гол в мача срещу Осасуна и обнадежди феновете на Кралския клуб, които очакват от него да даде своя принос в преследването на шампионската титла. Вчера бившият халф на Милан говори пред медиите, като сподели очакванията си за развитието на битката за първото място между Реал и Барселона.

"Изоставаме на една точка, но това е мнго малко за трудно първенство като испанското. Ако спечелим оставащите си 4 мача, имаме добър шанс да триумфираме с титлата. Трябва да сме много внимателни срещу Осасуна. Те са на 7 точки от изпадащите и ще дадат всичко от себе си, за да ни затруднят. Убеден съм, че ще се получи вълнуващ двубой", заяви Кака.

Бразилецът е на мнение, че още след този кръг Реал може да стъпи на върха, защото Барса има тежко гостуване на Виляреал и победата на каталунците съвсем не е сигурна.

"Виляреал ще играе, за да се класира в евротурнирите. Те са в добра позиция и ще са максимално мобилизирани. Ние вече изпитахме колко тежко е да се гостува на техния стадион. Мисля, че и за Барселона предстоят тежки мигове", надява се Кака./БЛИЦ