Бившият халф на Милан и Реал (Мадрид) Кака не включи аржентинската звезда на Барселона и четирикратен носител на „Златната топка” в идеалния си отбор за всички времена. В идеалната 11-орка на бразилеца обаче е големият конкурент на Меси за най-добър футболист в света към момента и голмайстор на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Заедно с португалеца в нападение са посочени бразилците Роналдиньо и Роналдо, известен още и като Феномена.

"Играл съм срещу Лионел Меси, но в крайна сметка се спирам на Роналдиньо. Той е гений. Той може да прави с топката неща, които не разбираш. На тренировки прави много неща, които не виждате на терена. По време на тренировките ги нямаше отговорността на мачовете и емоционалната част и той беше свободен да прави каквото си поиска", споделя носителят на "Златната топка" за 2007 година и халф на Орландо Сити в момента пред „Дейли Мейл”.

„Научих много от него. Той е най-добрият футболист на планетата в момента, специален играч", допълва Кака за Кристиано Роналдо.

Идеалният отбор на Кака за всички времена (4-3-3): Дида - Кафу, Алесандро Неста, Паоло Малдини, Роберто Карлош - Зинедин Зидан, Андреа Пирло, Андрес Иниеста - Роналдиньо, Роналдо, Кристиано Роналдо.