Бразилската суперзвезда Рикардо Кака ще играе с номер 8 през следващия сезон в Реал Мадрид, стана ясно по време на официалното представяне на "кариоката" на "Сантяго Бернабеу". Кака показа, че ще играе с номер 8, а освен това подписа официално договора си в присъствието на президента Флорентино Перес. При напускането на терена малка част от феновете на „белия балет” имаха честта да се сдобият с автограф от новата звезда на клуба.
 

На Кака са били предложени и други номера като 9, който бе освободен от продадения на португалския гранд Бенфика аржентински нападател Хавиер Савиола, и още 10, 18 и 5, носен от легендите Алфредо ди Стефано - почетен президент на клуба, както и французина Зинедин Зидан, който се завърна в тима и ще работи за "белия балет", след като президент стана Флорентино Перес. 

http://cache.daylife.com/imageserve/01M6fFe6yR062/610x.jpgОфициалното представяне на Кака като първото лятно попълнение в селекцията на Реал Мадрид бе проследено на живо от 40 000 привърженици. Бразилецът бе закупен от Милан за 65 милиона евро, след като самият той отказа през зимата далеч по-изгодна оферта във финансово отношение от английския Манчестър Сити. 

"Днес е много специален ден за мен. Започва нов, вълнуващ етап от моята кариера тук в Реал (Мадрид). Надявам се да запиша името си в историята на клуба. Искам много победи и трофеи. Хала Мадрид!", извика Кака.

http://cache.daylife.com/imageserve/01TbdvF68F6yV/610x.jpgЗа понеделник е насрочено и представянето на носителя на "Златната топка" за 2008 година Кристиано Роналдо. Португалецът бе привлечен от Манчестър Юнайтед за 94 милиона евро и се превърна в най-скъпия трансфер в историята на футбола.

Представянето на Кака на „Сантиаго Бернабеу” бе представяно по няколко телевизии, но се очаква това на Кристиано Роналдо да подобри всички рекорди.БЛИЦ