Голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо излезе с чисто нова фризура за Ел Класико срещу Барселона (2:2) през уикенда на “Камп Ноу”. При отбелязването на първия от двата си гола във вратата на Виктор Валдес той дори наблегна на нея, като това бе учудващо не само за жените по света, но и за всички останали.

Какво всъщност символизира избръснатата част от главата на Роналдо над лявото му ухо? Тайната на новия мистериозен външен вид на постоянно гелосващия се португалец бе разкрита от неговите дългогодишни фризьори и братя Хосе и Мигел Сиеро Леал. По техните думи 27-годишният португалски национал е пристигнал в салона им ден преди Ел Класико и е поискал да изпробва нова фризура. Те решили да му направят нещо, което да символизира победа, и така им дошла идеята за буквата “V” като “Victory” (б.р. в превод: победа).

“Познаваме го добре и имахме идея да избръснем на главата му символ. Нещо, което да изразява както душевния мир, така и спокойствието на един боец след клане”, обясняват двамата фризьори пред “Марка”.

“Той не абсолютно педантичен. Зад всяка фризура се крие личност и Роналдо се нуждае от силен външен вид, който да му пасва. Той е много амбициозен и е един перфекционист. Ние успяхме да разберем, как точно се чувства. Неговата коса е много къдрава и се нуждае от много грижи. Той обича да е стилен и често се гелосва. Тъй като камерите постоянно го следят, винаги трябва да изглежда безупречно”, допълват фризьорите на Роналдо.