Почитателите на спортни прогнози и казино игри биха заявили, че съществуват много разлики между двете платформи. В платформите на онлайн казината ще открием игра не само срещу оператора, но и с други хора, наличието на джакпоти и още много други специални предложения, които могат да се смятат дори за сравнително по-бързи. При спортните прогнози този елемент липсваше, поне назад във времето. Ще открием, че един роден оператор не само въвежда иновации, но и се стреми да скъси дистанцията в разликите. И още по-добрата новина е, че сега можем да използваме Winbet бонус и да се впуснем в предизвикателствата на спортните прогнози. Като говорим за различни турнири, тук визираме и спортните турнири.

Всеки реномиран бранд се стреми да изпълнява всички желания на своя клиент и когато в началото на годината беше поискано точно това - спортните фенове да играят едни срещу други, букмейкърите започнаха да работят точно в тази посока. Какво представляват спортните турнири на родния Уинбет? Нека започнем с факта, че в момента действат два турнира, единият е насочен специално към залозите на живо, тоест по време на самата среща, докато другият се фокусира върху Английската Висша лига. При първият се събират точки за прогнози направени само в тази секция, като те се формират на база активността на всеки един потребител, направените прогнози, неговите успехи и коефициентът.

Длъжни сме да отбележим, че тук участва всеки един потребител, който е направил прогноза, като автоматично неговата активност се отчита в системата. Чрез генерирането на точки, всеки клиент се състезава за голямата награда, като тя по никакъв начин не влияе на индивидуалните му успехи. Следователно в този турнир всеки с по-сериозен поглед над играта може спокойно да се изправи срещу останалите спортни експерти. Това ни показва, че освен забавление и още едно състезание, потребителите получават и шанс за още една награда. Турнирът на Английската Висша лига пък ни показва една малко по-различна страна. Очевидно е, че тук в полезрението на аудиторията ще бъдат всички срещи на острова.

Отново имаме формула за изчисляването на точките, но и много по-интересни секции. Например ще открием, че всяка среща излъчва един победител, след това имаме победител на месечна база, а след него се излъчва и победител накрая на сезона. С други думи, всяко едно дерби може да ни позволи да се насладим на голямата игра и да се възползва от новите предизвикателства, като всичко това ни гарантира много приятни опции за успех, особено след като условията са предимно насочени към правенето на прогнози, които така или иначе са основния избор на феновете. С въвеждането на тази опция ще открием, че имаме и още една приятна задача, да бъдем по-добри от останалите клиенти.

Ръкавицата е хвърлена и по този начин всеки клиент участва в още едно състезание, при това без да се обвързва с допълнителни изисквания. Разбира се, турнирите имат точно посочени правила и препоръчваме на всеки спортен фен да се запознае подробно с тях. А и ако вярваме на тенденциите, спокойно можем да видим и предложения за следващите по-интересни спортни събития, все пак на хоризонта се задават доста интересни и престижни турнири като Копа Америка и Евро 2020, а там ще има много емоция, при това за всеки клиент.