Колумбийският национал Хамес Родригес изненадващо показа снимки, на които е облечен в рицарска броня, а лицето му е изкаляно. Мнозина вече се питат на какво се дължат тези фотографии и вече започнаха обсъжданията на различни варианти.

Според една от тях, става дума за заснемане на видео, в което 27-годишният футболист ще обяви името на новия си отбор. През последните два сезона той игра под наем в Байерн от Реал (Мадрид). За момента баварците не са обявили, че ще откупят колумбиеца. В Мадрид също не дават сигнали, че искат да го задържат. Ювентус не крие интерес към услугите му.

Друга теория твърди, че снимките вероятна са от кампания на фондацията на Родригес в Колумбия, която подпомага деца от бедните райони в родината му.

Най-тиражираният немски вестник „Билд“ твърди, че фотосите са направени в Мюнхен, а загадката ще бъде разкрита през следващата седмица. Дори и популярното издание не е успяло да стигне до причината за появата на Хамес Родригес в доспехи.

В момента атакуващият халф на баварците се бори с мускулен проблем на прасеца. Вчера той е провел самостоятелна тренировка и се опитва да се върне на терена за съботния финал за купата на германия срещу РазенБалшпорт (Лайпциг).