Италианският клуб Каляри, който е от остров Сардиния, ще играе оставащите си домакински срещи до края на сезона в Триест, който е разположен на 1000 км.
 
Каляри игра мачове на стадион “Нерео Роко” в Триест и през миналия сезон. През настоящия сезон сардинският клуб се премести на стадион “Ис Аренас”, на 5 км от града, след като напусна “Сант`Елиа” заради неразбирателство с градската управа за сигурността на съоръжението.
 
Това обаче не спря споровете между клуба, местните власти и Серия “А”. Президентът на Каляри Масимо Челино дори беше арестуван заради представени фалшиви документи за ремонт на стадион “Ис Аренас”, разположен в квартал “Сант`Елена”.
 
“Ис Аренас” е малък стадион, на който три от трибуните са временни конструкции. През 80-те години на ХХ век на него са играни мачове от трета дивизия.
 
Първият домакински мач на Каляри за сезона срещу Аталанта се игра при закрити врати, тъй като местните власти обявиха, че стадионът не е готов за мачове от Серия “А”.
 
Следващият домакински мач с Рома беше отменен, а “вълците” получиха служебна победа с 3:0. Масимо Челино обаче заведе дело и съдът постанови мачът да се играе. Беше наложена забрана двубоят с Ювентус да се играе на стадион “Ис Аренас” и Каляри домакинства на шампионите в Парма.
 
Срещата с Милан на 10 февруари трябваше да се проведе в Торино заради съображения за сигурност, но регионалният трибунал в Сардиния обяви “Ис Аренас” за отговарящ на изискванията и стадионът прие мача с “росонерите”. Срещата с Фиорентина преди седмица се игра без публика.