Каляри и Фиорентина дават начало на 28-ия кръг в петъчния сблъсък от италианската Серия А.

Домакините редуват силни и слаби мачове и се намират в опасна близост до зоната на изпадащите. В последния кръг момчетата на Роландо Маран паднаха от Болоня и тотално заличиха добрите впечатления, които бяха оставили при победата над Интер с 2:1.

В последните си девет срещи Каляри има едва две победи, като и двете бяха у дома с 2:1 – съответно срещу Парма и Интер. Трябва да се отбележи тенденцията, че 5 от общо 6-те победи този сезон на Каляри са у дома.

Българският национал Кирил Десподов е с мускулна травма и със сигурност пропуска двубоя.

„Имаме проблеми в състава си. Аут е Кирил Десподов. С болежки е Лука Пелегрини. 

Фиорентина е добър отбор, който е добре организиран. Всичко е благодарение на треньора им. Трябва да играем както с Интер, за да вземем точки“, обяви Маран.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Фиорентина се намира в средата на подреждането и заема десетото място. За последните девет кръга отборът допусна само една загуба, която дойде при последното гостуване, когато загуби с 1:3 от Аталанта. В последния кръг виолетовите направиха домакинско равенство 1:1 срещу Лацио.

Каляри никак не е лесен съперник, особено у дома и Фиорентина със сигурност ще изпита сериозни трудности. В същото време виолетовите имат проблеми с наказани и контузени основни футболисти, а това няма как да не се отрази върху представянето им. 

Интересен пазар от поредната доза “Super Hot залози“ идва от българския букмейкър Winbet. От компанията са завишили коефициента за маркета Каляри да отбележи първия гол в срещата. От стандартна ставка 2.30 към момента е впечатляващите 3.00! Определено доста изкушаващо…

Промоцията е част от техните “Super Hot залози“, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.