Последният във временното класиране на германската Бундеслига Щутгарт си търси нов старши треньор след изненадващата оставка на Армин Фее след само 146 начело на тима от града на Мерцедес.

Немските медии вече спрягат шестима кандидати за овакантения пост. Един от тях е Хууб Стевенс, който вече спаси тима от изпадане през миналия сезон, но напусна след загубата от Байерн с 0:1 на 10 май. 60-годишният холандец вече сигнализира, че е готово отново да поеме отбора. В богатата си треньорска кариера той вече е водил и още няколко немски тима – Шалке 04 на два пъти, при първия от които печели УЕФА Къп през 1997 година, Херта, Кьолн и Хамбургер.

Спекулации има още и около имената на бившия селекционер на Германия, Кувейт, Шотландия, Нигерия и за последно на Азербайджан Берти Фогтс, бившия наставник на Хановер, Шалке 04 и Хамбургер Мирко Сломка, уволнения от Фулъм в края на септември Феликс Магат, Торстен Финк, който е без работа от септември 2013 година след уволнението си от Хамбург, и още един бивш треньор на Шалке 04 Йенс Келер.

„Бяхме изненадани от неговото решение. Той е убеден, че е необходима смяна на треньорския пост, за да се върне отборът към успехите”, коментира президентът на Щутгарт Бернд Валер оставката на Армин Фее след поражението от Аугсбург с 0:1 в швабското дерби.