Нападателят на Нюкасъл Анди Керъл е възстановен от контузията си и ще бъде готов за утрешния двубой на Англия срещу Франция. Контролата е от 22:00 часа на "Уембли" и ще бъде предавана директно по "Нова Спорт".

Очакваше се, че Керъл ще бъде възпрепятстван от контузия в слабините, но в крайна сметка един от голмайсторите на Висшата лига ще бъде на линия и ще може да направи дебют за отбора.

"Керъл е добре, той е напълно готов и ще започне титуляр утре. Хендерсън и Гибс също ще фигурират в стартовата единайсеторка и това е добре за отбора. Те са трима млади и енергични футболисти и ще е интересно да видим как се справят срещу силен отбор като Франция", заяви селекционерът Фабио Капело.

Младежките национали на Англия до 21 години Джордан Хендерсън (Съндърланд) и Керъл правят силен сезон за клубните си отбори и всички на Острова очакват с нетърпение техния дебют за мъжкия отбор.

"Керъл е много добър във въздуха, а освен това и движението му по терена без топка е впечатляващо. Колкото до Хендерсън, следим го от много време и сме доволни от това, което виждаме. Той умее да диктува играта отлично, а и е много бърз с топка в крака, за това нямам търпение да видя тези млади момчета срещу един сериозен отбор", добави италианецът.