Фабио Капело е сред вариантите за нов мениджър на Челси. Според “Гадзета дело Спорт” 65-годишният италианец е провел среща със собственика на английския клуб Роман Абрамович
 
Както е известно, руският милиардер няма намерение да остави Роберто ди Матео начело на тима, дори и временният наставник на “сините” да спечели Шампионската лига в събота.
 
Абрамович иска по-опитен специалист, който да успее да преустрои Челси, особено след проваления експеримент с младия Андре Вияш-Боаш, който беше уволнен през март.
 
Капело, който подаде оставка като селекционер на Англия в началото на февруари, не крие, че иска да се върне в клубния футбол. Наскоро той призна, че е водил преговори с Интер, но те са се провалили заради собственика на “нерадзурите” Масимо Морати.
 
Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола бяха фаворитите на Абрамович за мениджърския пост в Челси. Специалния възнамерява да остане в Реал (Мадрид), а Гуардиола иска да си почине една година, след като напусна Барселона. Сред вариантите е и селекционерът на националния отбор на Германия Йоахим Льов.