Бразилският защитник на Удинезе Данило Ларангейра направи нещо изключително рядко срещано по футболните терени. По време на една от последните тренировки контузи той контузи не един, не двама, а цели трима свои съотборници.

След доста груби съприкосновения той изпрати в лазарета Али Аднан, Адалберто Пенаранда и Франческо Лоди. Сега и тримата пострадали ще трябва да почиват известно време. Любопитно е, че бразилецът се е сдърпал и с тримата по време на въпросното занимание. По всяка вероятност клубната управа ще наложи глоба на капитана. Освен това от клуба го призоваха публично да се извини.

"Ние очакваме играчът да се извини за постъпките си и това е най-малкото, което можем да поискаме", категоричен бе изпълнителният директор на Удинезе Нерео Бонато.
Бранителят не за първи път се замесва в скандал. Преди време той беше осъден условно на една година затвор в родината си заради расистки нападки. През 2010 година, когато 28-годишният защитник е имал договор с Палмейрас, той е обидил на расистка основа и наплюл чернокожия Маноел Месиас Силва Карвало от Атлетико (Паранензе).

 

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!